Psykomotorisk gruppe – 12 ukers kurs i Stavern/ Larvik.

Velkommen til psykomotorisk gruppe på Lotussenteret, Stavernsveien 232, 3267 Larvik.

Gruppen har oppstart tirsdag 12. mars 2019 og varer tom tirsdag 11 juni 2019. 12 ganger, pris kr 1800. Kurset bygger på Frikort 2.

Dette kurset er en lukket gruppe for dem med Frikort 2.

Vi møter våren sammen med øvelser, samtale og avspenning. Sammen jobber vi med tema som gjør oss nysgjerrige på sammenheng mellom kropp, pust og følelser. Her er det rom for deg – om du vil si noe eller ikke – om du har mye smerter eller stivhet i kropp. «Takhøyden er stor», vennligheten er stor og prestasjonen er fraværende slik at du kan møte deg selv med vennlighet, akkurat som du er.

Kurset finner sted på Lotussenteret like utenfor Larvik. Følg skilting mot Golf klubben hvor du finner Lotussenteret. Vi har stor gratis parkeringsplass, egen zen hage og fine lokaler. Fra vårt kjøkken kan du hente te eller vann, i loungen kan du sitte før og etter timen, vi har toaletter og skifterom. Selve salen er stor og luftig. Det er matter og pledd til utlån, vi anbefaler egen matte, dette av hygieniske årsaker. Lån gjerne i starten.

Det er bindende påmelding til epost: kristinwoien19@gmail.com.

Se også https://www.kristinwoien.no  for ytterligere informasjon.

Velkommen!