Pilates Yoga som nyhet på høstens timeplan, torsdager kl 19:00 – 20:00.

Det er en stor glede å presentere Birgitte Gulla Løken og Pilates Yoga som nyhet på høstens timeplan på Lotussenteret i Stavern/ Larvik.

Birgitte er utdannet instruktør fra Pilates studio i Oslo. Hun har undervist Pilates i over 15 år og tilbød i mange år kurs på Stavernsklinikken og på Farris bad. Birgitte er også utdannet svømmeinstruktør og har bred erfaring med trening. Birgitte har trent en del Yoga og hennes Pilates timer er tydelig inspirert av Yoga.

Pilates Yoga har fokus på å styrke kjernemuskulaturen i mage, midje og korsrygg. Treningen kan gi en flatere mage, en sterkere rygg og en bedre holdning. I Pilates balanserer man mellom styrke og fleksibilitet og fokus på pust og avspenning gjør dette til en avstressende time hvor man går ut med lave skuldre.

Torsdager kl 19:00 – 20:00 fra 12.september, 12 ganger, fri uke 40. Pris kr 2150,-

Bindende påmelding til Scilla@hokholt.no