12 ukers Kundalini yoga kurs starter mandag 2.september 2019 kl 17:30 – 19:00.

Oppstart mandag 2.september 2019 kl 17.30 – 19:00 (90 minutter). Pris kr 2700,-.
Fri uke 38 og 43. 12 ganger. Kurset avsluttes mandag 2.desember 2019.

Betalingen kan deles opp. Påmelding: Scilla@hokholt.no

Kurset passer for den ”erfarne yogis”, men også for nykommere, samt unge og gamle, kvinner og menn. Kundalini yoga ansees som den raskeste måten å etablere et balansert forhold mellom kropp, sinn og sjel. I yogaøvelsene aktiveres en fri flyt av energi fra nederst i ryggraden og helt opp til toppen av hodet.

Sted: Lotussenteret, Stavernsveien 232, 3267 Larvik
Senteret har en fantastisk beliggenhet i vakker natur på golfbanen. Salen er stor og luftig og i loungen kan du sitte før og etter timen og nyte en kopp Yogi tea. Det er toaletter og skifterom til disposisjon. Gratis stor parkeringsplass.

Instruktør: Scilla T. Hokholt

Pris = kr 2700/ kurs – inkl. Deilig yogi tea.
Bindende påmelding til; scilla@hokholt.no
Dersom du mister en time eller flere, er du velkommen til å ta igjen på et av de andre kursene ved senteret. Du velger selv 🙂

Studenter, uføre og pensjonister 10%, vennligst oppgi dette ved påmelding.
Ved påmelding på flere kurs gis det 10% på samtlige kurs.
Ved avmelding inntil 2 uker før, faktureres 20% av kursavgiften.
Ved avmelding mellom kortere enn 2 uker før og frem til kursstart, faktureres 50 % av kursavgiften. Ved avmelding etter kursstart faktureres hele kursavgiften.

Kursets innhold:
Alle timene inneholder oppvarmings øvelser, en serie dynamiske yogaøvelser, avspenning og meditasjon. Det legges spesielt vekt på veiledning av nybegynnere og klassene er relativt små.
Alle timene avsluttes med lang avspenning til Scilla’s Gong spill.

Matter og pledd kan lånes, men av hensyn til hygiene anbefales det å ta med egen matte samt sokker og genser/sjal for avspenning og meditasjon.

Kort om instruktøren:
Scilla er utdannet Kundalini lærer (KRI Level 1) på Bali, samt utdannet i Gong Level 1, Gong Master Class 1-4 og Gongterapi for yogalærere. Hun har i tillegg 10 års allsidig yoga erfaring.

Hva er Kundalini yoga?
Kundalini yoga er den mest fullstendige og dynamiske form for yoga som også blir kalt ”Yoga for bevissthet”. Typisk for Kundalini yoga er de dynamiske yogasettene i kombinasjon med pust og meditasjon. Denne urgamle vitenskapen gir deg en komplett oversikt over yogiske tips, levevis og oppskrifter for å holde en sunn og bevisst livsstil.