Velkommen til Gongkonsert med Scilla, Hale og Tor Arne.

Gongkonsert på Lotussenteret, som vi også kombinerer med pusteteknikker og meditasjon.

Vi starter kl 18:00 og holder på i ca 2 timer.
Pris = kr 300,-, kan vippses til; 125125.
Når du har vippset beløpet er du også påmeldt😉

Dette er et arrangement som passer for alle – ung/gammel, dame/mann, med eller uten erfaring fra Gong og lydbad.

VI ønsker med denne kvelden å invitere deg hjem til oss her på Lotussenteret i Larvik. Et sted som nå i sommer har vært fylt med mye nytt liv. Mange mennesker fant veien til oss under vår Gong & Aliveness Festival i juni som varte i hele 5 dager.

Lotussenteret har nå enda mer magi og gongglede å by på med vår nye gong som heter BEYOND , dette er en gong som er skapt av Sølvsmed og Gongmaker Martin Bläse fra Tyskland. En gong som er på hele 55 tomme , det vil si 1 meter og 40 centimeter.

Scilla åpner opp kvelden med å spille på BEYOND, deretter vil Gongmester Tor Arne Håve og Breathwork facilitator Hale Tasli Håve lede deg gjennom sirkulær pusting for deretter og sitte rolig å meditere med langsom yoga pust. Deretter følger det en dypere avspenning med gonger, syngeboller, tromme, stemme og andre instrumenter.

Gong er et helt spesielt instrument, rikt på overtoner. Når den spilles lages den en felt av lydbølger som går inn og gjennom alle som er tilstede. Dette er med på å skape en helhetlig opplevelse for kroppen. Man kan komme inn en følelse av å ekspandere bortenfor sin egen kropp og inn i en god harmonisk flyt tilstand.

Hjertelig velkommen!

Scilla, Hale og Tor Arne