Yoga workshop med Amir Jaan torsdag 5.september kl 18:00-21:00

Amir Jaan kommer igjen til Norge! Og denne gangen til vakre Lotussenteret!

Amir er en internasjonal anerkjent yogalærer. Han reiser verden rundt og inspirerer mennesker fra alle kulturer til et liv med glede. Han har over 20 års erfaring med undervisning av yoga, og underviser i teknikker blant annet fra Kundaliniyoga, tantra og yin. Amir har en utrolig tilstedeværelse og formidlingsevne, timene hans må oppleves.

Denne workshopen passer alle nivåer enten du er helt ny med yoga eller du ønsker å fordype din egen praksis. Workshopene til Amir er svært populære og fylles ofte raskt opp.

Pris: 750,-

Påmelding ved betaling med Vipps til 976 64 100.

Det blir servert te og snacks

(Undervisning på engelsk)

Amir ønsker å dele dette med oss for kvelden:
The main medicine in this experimental experiential offering will be an invitation to slow down, to enjoy the rhythm of long slow deep breathing, to take a little break from your routines, relationships & responsibilities; in order to allow yourself the moments to reflect to remember to review and perhaps readdress a few important issues – like ones own fundamental beliefs & perceptions about the nature of reality –
To explore to learn & to gather from Amir’s many years of experience, a wide variety of very effective methods for polishing the lens of perception in order to assist the process of clarifying the mind, while simultaneously both strengthening & softening the physical body, to find a deep relaxation and to rest at ease in present moment 🙏🏽✨