Velkommen til «Stillhet i meg» – en workshop hvor du kan utforske stillhet i deg sammen med andre

Verden er full av lyd, farger og bevegelse. Det er mye støy rundt oss og inn i oss. Det er sjeldent vi er i total stillhet.

Stillhet kan være frigjørende, plagsomt, deilig, skremmende. Stillhet får sansene til å skjerpes og man kan se verden med nye øyne. En ting er sikkert; stillhet gjør noe med oss.

Vi starter dagen med å gjøre pusteøvelser og forberede oss til dagen. Vi gjør 40 min meditasjon som øker intuisjon og forbereder deg til stillhet. Dagen blir avsluttet med en felles samling.
Når det er stilletid så har du mulighet til å skrive, tegne, male, gå tur eller slappe av. Ta med klær etter vær og yogamatte/saueskinn. Hvis du skriver dagbok så kan du gjerne ta den med.

Det blir servert te og vann.

Pris : 300 kr
50% av inntektene går til Janne Hegna sitt arbeid å hjelpe flyktninger i Hellas

Bindende påmelding : anna@yoga-telemark.no

Lotussenteret ligger i vakre omgivelser ved Larvik golfbane. Det er stor yogasal og lounge hvor du kan sitte og ta en kopp te. Det er gratis parkering på baksiden av bygningen.

Arrangør : Anna Bratsberg er kundaliniyogalærer, mediyoga terapeut og barneyogainstruktør. Anna har 20 års erfaring fra helsevesenet. Hun er en evig student som elsker å spre alt som øker bevissthet, livskraft og velvære, uten bivirkninger.

Hjertelig velkommen ❤️