Velkommen til «Verktøy for stresshåndtering»
En dag hvor du får ulike verktøy for å håndtere stress. Det blir både praktiske og teoretiske øvelser.

Lotussenteret i Stavern lørdag 7.november 2020 kl 10 – 15. Du får grunnleggende innføring i yoga, avspenning med enkel meditasjon og praktiske verktøy for stresshåndtering. Alt vi går igjennom får du med deg i skriftlig form. Kursledere er Ingerid og Camilla Grimsæth. Kun 18 plasser. Pris kun kr 850,- inkl. lett lunsj, kaffe og te. Bindende påmelding: camilgri@online.no

Verktøy for stresshåndtering er et samarbeid mellom ALETA Yoga og naturopplevelser og Ingerid Grimsæth Yoga. Camilla og Ingerid har lenge hatt en drøm om å arrangere en yogadag sammen. Ingerid er vokst opp med «pling-plong» musikk og en mor (Camilla) som gjorde yoga overalt. Vårt ønske er å vise at yoga er for alle uansett utgangspunkt. Vi leverer folkelig yoga med lav terskel, så dagen passer for alle. Du får individuell veiledning samt et lite kompendium med alt vi gjennomgår.

Program:
10:00 – 10:30 Innledning med yoga teori
10:30 – 10:45 Pause
10:45 – 12:15 Dynamisk Yoga med Ingerid
12:15 – 12:30 Pause
12:30 – 13:30 Yin yoga, meditasjon og avspenning med Camilla
13:30 – 14:15 Lunsj
14:15 – 14:50 Verktøy for stress håndtering
14:50 – 15:00 Oppsummering og avslutning

Om dynamisk yoga:
I denne økten vil du få en trygg og god innføring i deler av den første serien i Ashtanga yoga. Økten består av en sittende oppvarmingsdel, solhilsensekvens, stående øvelser, sittende øvelser samt avsluttende øvelser før en ledet avspenning.

Om Yin yoga:
I denne økten skal vi gjøre sittende og liggende øvelser med dyp strekk. Hver øvelse har til hensikt å gjøre kroppen mer bevegelig. Økten vil også inneholde enkel meditasjon og ledet avspenning.

Verktøy for stresshåndtering:
I denne økten gjennomgår vi livshjulet for selvrefleksjon, psykologiske endringsfaser og du får enkle øvelser for bedre innsovning og frykt håndtering.

Ingerid har praktisert Ashtanga yoga siden 2011. Hun er utdannet yogainstruktør via HiYoga sin 80 timers yoga flow-utdanning for SATS instruktører og instruerer på gruppetimene Yoga Flow og Yoga for Athletes på SATS Østfold. Ingerid er opptatt av at alle som kommer og praktiserer yoga med henne skal oppleve mestring.

Camilla har instruert yoga siden 2004. Hun er utdannet via NIH, SATS og praksis fra Yogarama og Zanti yoga. Fra tid til annen vil livet utfordre oss. Camilla bruker sin livserfaring fra tap av mor i ung alder, et langt yrkesliv og alvorlig sykdom hos seg selv og nær familie som bakgrunn for denne dagen. Camilla har meget lang erfaring fra yoga, meditasjon og avspenning. Gjennom livets utfordringer har hun benyttet ulike verktøy for livsmestring. Det er disse hun ønsker å dele med deg denne lørdagen.

Lotussenteret ligger idyllisk til på Larvik golfbane midt mellom Larvik og Stavern. Det er lettest å komme dit med bil som du parkerer gratis, følg skilting. Senteret ligger i enden av bygget og har egen hage til fri benyttelse. I tillegg til inngang med kjøkken har stedet en fin lounge med toaletter og skifterom. Yogasalen er stor og luftig. Det er matter og pledd til utlån.

Bindende påmelding: camilgri@online.no
Pris kr 850,-

Betingelser:
Ved avmelding innen 24.10.20 faktureres 50 % av kursavgiften.
Ved avmelding mellom 24.10.20 – 6.11.20 fakturers 80 % av kursavgiften.
Ved avmelding 7.11.20 faktureres hele kursavgiften.