Scilla og Inge Joar ønsker å gi deg en dyp opplevelse med lydbølger fra de nydelige gongene i Lotussenteret og de unike gongene til Energitic Gong.
Vi vil gi deg 2 nydelige Gongbad. Mellom gongbadene vil vi også bruke noe tid til å dele litt rundt opplevelsene den enkelte har, samt være litt i bevegelse.
Meld deg på ved å betale kr 450,- på Vipps til Scilla Hokholt: 97664100
Ta med egen matte, pute og teppe.
Tid: lørdag 30. oktober 2021 kl 10:00 – 12:30.
Begrenset antall plasser.
Inge Joar «Kripalu» Holsen har spilt gong siden 2017, og han har holdt Gongbad i hele verden. Hans 9 gonger er fra 50-116 cm i diameter, i forskjellige materialer og frekvenser, slik at det varierte tonebilde kan treffe og løse opp de begrensninger vi har i våre kropper, ved hans intuitive spilling. Inge Joar har drevet med stille bevissthet/meditasjon siden 2006, og har lært seg varierte healing metoder som kan brukes sammen med frekvensene fra Gonger og ved fjernhealing. Han har reist verden rundt med syngebollen Siddhartha, for å løsne opp i energiblokkeringer.
Scilla Treschow Hokholt er Kundalini yogalærer og har også spilt Gong siden 2017. Hun bruker gongene aktivt i yogatimene, i tillegg til å holde egen Gongbad, der hun «bader» deltakerne i lyder som oppleves helbredende