Soul Session – Frihet til å være deg
La oss møtes sjel til sjel, hvor du kan gå dypt i konkrete temaer du ønsker å belyse. Dette er 50 minutter bare til deg. Få mer klarhet om hva som stopper deg i livet og hvordan du kan leve fra hjertet.
Du er så mye mer enn fortiden din. Du er mer enn den jobben du gjør. Husker du hva du drømte om som barn, før verden formet deg? Alt er i deg. Du har et lys og en kraft i deg til å skape det livet du ønsker. La emosjoner og sensitivitet bli din superkraft som guider deg tilbake til gleden i livet.
Jeg benytter øvelser, meditasjon, lydhealing, emosjonell frigjøringsterapi, Enlightenment process eller en kombinasjon av disse.
Tid: Torsdag 2. desember 2021
Velg mellom
kl. 12:30 og
kl. 13:30
(Hver første torsdag i måneden)
Pris: Kr 650,-
Påmelding messenger | post@lisbethhauge.com | 91688162
Se min hjemmeside for mer informasjon
https://www.lisbethhauge.com/445616550