Bli med på en leken og småsvett dynamisk vinyasa flow yoga som setter fart på flyten og sirkulasjonen i kropp og sjel. Workshopen er designet for å skape god flyt, virkelig lade opp og finne «god-følesen» i hele deg.
Det serveres en fresh og god detox juice og en energibar.
Workshopen avsluttes med en deilig rolig, anspennende yin yoga økt, med avspenning, hvile med lydbad og eteriske oljer. Gå hjem med god-følelsen i kroppen din ❤
Program:
1300- 1430- Vinyasa flow yoga
1430 – 1500 – Pause med juice og superlakriskule
1500- 1600 – Restorative Yin & Savasana, eteriske oljer. Under savasana blir det lydbad (krystallsyngebolle og gong)
Vinyasa er kreativt, rytmisk, fysisk og morsomt. En dynamisk yogaform basert på flytende sekvenser av yogaøvelser med pust. Flyten og sekvensen kan være både raske og lekende eller mer mindful og rolig. Vi bruker hele kroppen, og jobber med styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Vi jobber med fullt fokus, bevissthet og tilstedeværelse. Vinyasa er en fantastisk utfordrende og oppløftende yogaform som åpner energibanene og skaper en følelse av letthet og klarhet i både kropp og sinn.
Yin yoga er en rolig og meditativ yogaform. Dette blir en kortere økt for å gi kroppen hvile og avspenning og avslutter med savasana. Under hvilen blir det lydbad med krystallsyngeboller og gong.
Trine Berge har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker her i Norge, blant annet ”Supermat” og boken «Rawfood». Trine har jobbet med sunn livsstil siden midten av 90 tallet. Til daglig underviser og formidler Trine en helhetlig og sunn livsstil innen yoga, detox og kosthold. Hun er utdannet innen Vinyasa, Yin og Kundalini yoga.
Les mer om henne på www.trinberge.com her finner du også hennes blogg og onlinekurs.
PRIS 680,- i earlybirdpris – frem til 1. mars – etter det 750,-
For denne herlige 3-timers økten, inkl juice, energikule og eteriske oljer.
🌸👍
Tilbakemeldingene fra tidligere Juicy Detox Flow Workshop er:
«Fantastisk»
«Morsomt»
«Jordnært og ekte»
«Veldig profesjonelt opplegg»
«Mye for pengene»
«Utrolig bra»
«Sov som en engel etter herlig yoga og eteriske oljer»