Velkommen til Velværefredag med Kundaliniyoga, egenmassasje, gongbad og dyp avspenning.
Myke øvelser for å gi slipp på spenninger og bevege stagnert energi, frigjørende meditasjon for et stille sinn. Med varsom berøring og egenmassasje kan nervesystemet regenereres. Deretter hviler du ned i dyp avspenning med et varmt teppe over deg og blir badet av lydbølger fra gong og andre helende instrumenter.
Du vil kunne kjenne dyp indre ro, avspenning av muskler og at tankene roer seg ned. Mange opplever en indre reise i det ubevisste, kontakt med drømmer og følelser. Det blir lyder fra gong, syngeboller, koshiklokke med mer.
Tid: Fredag 28. januar 2022 kl. 16:00 – 17:30
Pris: Kr 300,-
Påmelding vipps kr. 300,- til Lisbeth 91688162. Merk med «Velvære fredag»
Ta med egen matte og teppe.
Kom gjerne uten sminke på huden, slik at de gode oljene kan trekke godt inn ved massasje.
Ta gjerne kontakt for ytterlige informasjon:
Lisbeth 91688162 / post@lisbethhauge.no
Hjertelig velkommen