Velkommen til «Lymfe Detox» på Lotussenteret. Med rensende yogaøvelser, breath-work og nevrorefleksologi for å stimulere lymfesystemet.
Du vil bli veiledet gjennom rensende pusteøvelser og yogastillinger for å skille ut avfallsstoffer, av Kundaliniyoga-lærer Lisbeth Hauge.
Under workshopen får du individuell behandling for stimulering av lymfesystemet, av nevrorefleksolog Gabi Gerda Furulund.
Deretter får du rensende te og blir guidet i dyp avspenning til gongbad.
Lymfesystemet: Skiller ut og eliminerer giftstoffer, avfall og annet uønsket materie fra kroppen. Det har en svært viktig oppgave i immunforsvaret. Lymfesystemet har ikke sin egen pumpe, men kan aktiveres ved pust, bevegelser og massasje.
Nevrorefleksologi: Er læren om nervesystemets reflekser. En nevrorefleksolog jobber systematisk med punkter i huden som påvirker kroppens funksjoner og biologi via nervesystemet.
Kundaliniyoga: En tradisjonell yogaform som ser kropp, sinn og sjel i helhet. Det er enkle teknikker for god helse ved økt vitalitet og mental klarhet.
Gongbad: er en dypt helende opplevelse hvor du ligger godt og varmt under teppe og tar imot lydvibrasjonene fra forskjellige energi-instrumenter. Dette er rens for sinnet, og mange opplever dyp avspenning og hvile.
Torsdag 7. april kl. 19:00 – 21:00
Det er kun 8 plasser.
Pris 590,-
Påmelding ved å vippse kr. 590,- til Lisbeth Hauge 91688162 eller kontakt
post@lisbethhauge.com
Ta med egen matte og teppe.
Ha på en bukse som er løs i bena. Nevrorefleksologi for lymfesystemet er massasje av føttene opp til knærne.