Varmt velkommen til KRIYA YOGA MEDITASJONS-RETREAT med Erlend Falck
Dato: 22. til 24. september
Sted: Lotussenteret i Larvik
En unik mulighet til å lære den originale Kriya Yoga
Hovedfokuset på dette kurset er meditasjon, å nå inn til indre stillhet og indre nærvær, gjennom Kriya Yoga meditasjonsteknikker.
ALLE er velkommen!
Kriya Yoga består av 6 teknikker som hovedsakelig består av pust og oppmerksomhet. Hensikten med teknikkene er erfaring av indre stillhet. Når du erfarer dette dypHere og dypere, blir det en del av ditt daglige liv.
Etter kurset får du tilsendt en lyfil med guidet veiledning, slik at det blir lettere for deg å holde meditasjonstreningen i gang når du kommer hjem.
En unik mulighet til å lære den originale Kriya Yoga.
Kriya Yoga er en meditasjonsform som er basert på oppmerksomhet, pusten, sentre i ryggraden og hodet. Metoden er utviklet gjennom århundrenes løp som en direkte vei til å erfare stillhet og ro, som vi alle bærer i vårt indre. Gjennom å praktisere Kriya Yoga meditasjon erfares indre stillhet, som er grunnlaget for fred, glede og selvrealisasjon. Kriya Yoga kan lett integreres i det daglige liv, og gir deg en utvidet oppmerksomhet og tilstedeværelse, slik at du lettere kan ”være her og nå”. Metoden er meget effektiv for reduksjon av stress og for å bringe frem den naturlige indre gleden og kjærligheten i livet.
Innvielse og opplæring i kriya Yoga:
I samsvar med den opprinnelige tradisjonen mottar man innvielse i kriya Yoga før man lærer seg teknikken. Det vil være innvielse fredag kveld.
Opplæringen foregår på en enkel måte, og teknikken du lærer er lett og kan praktiseres av alle.
Lærer på kurset er Erlend Falck, Kriya Yoga lærer og elev av Per H. Wibe. Erlend har 30 års erfaring med meditasjon. Han underviser lett forståelig, og med glede!
Om kurset:
Det blir et strukturert program med lengre meditasjoner og erfaring av stillhet. Hovedfokuset på kurset er stillhet, hvile og meditasjon.
Det serveres te, kjeks og frukt i pauser mellom meditasjonene. Det blir en lang lunsjpause på lørdag, sammen finner vi et sted å spise.
Program for kurset:
Fredag 22. september
Kl. 19.00 – 20.30 Innvielse i Kriya Yoga og opplæring
Lørdag 23. september
Kl. 09.00 – 12.30 Opplæring/Meditasjon (med innlagte pauser)
Kl. 12.30 Lunsj
Kl. 14.30 – 17.30 Praktisering Kriya Yoga/Meditasjon (med innlagte pauser)
Søndag 24. september
Kl. 09.30- 12.30 Praktisering Kriya Yoga/Meditasjon (med innlagte pauser)
Pris:
Kr. 2800,-
😊
Påmelding og informasjon :
www.kriyayoga.no
Erlend Falck på epost: kontakt@kriyayoga.no eller telefon 47020983