Velkommen til en myk og hjerteåpnende velværefredag med seremoniell kakao og Gongbad.
Kakao er kraftfull supermat, også kalt “hjertemedisin”. Kakaoseremoni er en flere tusen år gammel tradisjon som har blitt brukt for både spirituelle, medisinske og seremonielle formål. Kjent for å åpne hjerter, vekke den kreative kraften og bringe nærhet. Kakaoen som serveres er 100% ren «High vibe» kakao fra Guatemala. Under kakaoseremonien blir det noen myke øvelser for å linke oss til moder jord og selvrefleksjon for å se hva du ønsker å åpne opp for.
Etter kakaoseremonien kan du hvile ned til lydene av Gong.
Når Gongene spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger. Lydens vibrasjon kan på den måten ha en helende effekt på kropp, sjel og sinn. Det spilles også på syngeboller, koshiklokker, shrutiboks og andre energiinstrumenter. Du kan oppleve en dyp meditativ tilstand – en indre reise i det ubevisste, kontakt med drømmer og følelser.
Tid: fredag 16. juni kl. 16:00 – 18:30
Pris: Kr 550,-
Påmelding ved å vippse kr 550 til Lisbeth Hauge 91688162.
Ha på behagelig tøy.
Ta med deg vannflaske, notatbok og skrivesaker, og ullmatte om du har.
Har du en favorittkopp kan du ta med den og.
Vi benytter mandelmelk til kakaoen. Si ifra dersom du har allergi.
Det er en fordel å spise lett før du kommer.
Dørene åpner 15 minutter før.
Hjertelig velkommen fra Annelise og Lisbeth
Se mer om kakaoen vi benytter her: https://www.keithscacao.com/pages/about-keiths-cacao