Hatha yoga kurs for nybegynnere i Stavern/ Larvik.

Dette er et kurs som passer godt både deg som er nybegynner og for deg som har erfaring og trenger ny motivasjon og oppfriskning til egen trening.

Oppstart 21. mars 2019 kl 19:00 – 20:00
8 ganger kurs – Fri uke 16 og 17
Pris: 1.440,- kr

I løpet av kurset vil du lære avspenning, pusteøvelser og de grunnleggende fysiske øvelsene i et rolig tempo og med individuell veiledning. Fokus ligger på trygg utførelse av stillingene og korrekt
justering underveis.

Hatha Yoga er en klassisk yogaform og en av hovedgrenene innenfor yoga som er tilgjengelig for alle. Mange av de nyere yogaformene har tatt utgangspunkt i Hatha Yoga.

Alexandra har undervist yoga siden 2003 og er sertifisert Hatha Yoga lærer. I tillegg har hun tatt Yin og Klang Yoga teacher Training. Hun ønsker å styrke din kropp, sinn og sjel på en balansert måte, utgangspunktet er din egen kropp slik den er.

Det er matter og annet utstyr til utlån, men det er anbefalt å ha sin egen matte av hygieniske årsaker.

Sted: Lotussenteret, Stavernsveien 232, 3267 Larvik. Lotussenteret har en fantastisk beliggenhet. Salen er stor og i loungen kan du sitte før og etter timen. Det er toaletter og skifterom til disposisjon.

Bindende påmelding til kurs gjøres før kursstart ved å sende en epost til: yoga-mira-bai@hotmail.com

10 % rabatt til studenter, uføre og pensjonister – det samme gjelder om du ønsker å delta på flere kurs på Lotussenteret.
Ved avmelding belastes 20% av kursavgiften
Ved avmelding fra og med fjorten dager før kursstart belastes med 50% av kursavgiften – etterkursstart faktureres hele kursavgift.

Ta gjerne kontakt for ytterlige informasjon
Yoga Instruktør – Alexandra Paul
Tlf.: 938 11 420