Kundalini yoga kurs – 8 uker torsdag formiddag i Stavern/ Larvik.

Kurs i Kundalini yoga
8 ukers kurs oppstart 21.mars .2019, pris 1800. Fri uke 16 (påske)
Påmelding: lisbeth.hauge@hotmail.no

Dette kurset vil ha fokus på yogaens «7 steps to happiness» for å finne den indre gleden som ikke blir påvirket av ytre kilder.
Kurset passer absolutt alle nivåer

Sted: Lotussenteret, Stavernsveien 232, 3267 Larvik. Lotussenteret har en fantastisk beliggenhet. Salen er stor og luftig. I loungen kan du sitte før og etter timen og nyte en kopp Yogite. Det er toaletter og skifterom til disposisjon.

Kursets innhold:
Alle timene inneholder oppvarmings øvelser, en serie dynamiske yogaøvelser, avspenning og meditasjon. Det legges spesielt vekt på veiledning av nybegynnere og klassene er relativt små.

Matter og pledd kan lånes i studioet, men av hensyn til hygiene anbefales det å ta med egen matte samt sokker og genser/sjal for avspenning og meditasjon.

Instruktør: Lisbeth Hauge.

Lisbeth har 20 års erfaring med yoga og meditasjon. Hun er utdannet Kundalini lærer som lært av Yogi Bhajan (KRI Level 1) og har fordypet seg i Stress og Vitalitet (En Modul av KRI Level 2). I tillegg har hun tatt Gong Level 1 og Gongyoga Teacher Training. Hun brenner for å dele Kundaliniyogaens kraftfulle teknikker og holder kurs, workshoper og yogareiser.

Betingelser: Bindende påmelding til: lisbeth.hauge@hotmail.no

Kursavgift: kr. 1.800,-
Pensjonister, uføre og studenter får 10% rabatt. Det samme gjelder om du ønsker å delta på flere kurs på Lotussenteret.

Ved avmelding innen 14 dager før kursstart faktureres 20% av kursavgiften.
Ved avmelding mellom 14 dager før og inntil kursstart faktureres 50% av kursavgiften.
Ved avmelding etter kursstart faktureres hele kursavgiften.

Hva er Kundalini yoga?
Kundalini yoga er den mest fullstendige og dynamiske form for yoga som også blir kalt ”Yoga for bevissthet”. Typisk for Kundalini yoga er de dynamiske yogasettene i kombinasjon med pust og meditasjon. Denne urgamle vitenskapen gir deg en komplett oversikt over yogiske tips, levevis og oppskrifter for å holde en sunn og bevisst livsstil. Gjennom å praktisere Kundalini yoga blir du bevisst din kropp, dine tankemønstre, følelser, du lærer å kjenne grensene dine og kan dermed nå ditt beste, fremtidige potensiale.