Kurs i Kundalini Yoga på Lotussenteret i Larvik.

Kurs i Kundalini yoga med fokus på kroppens indre organer.
8 ukers kurs med oppstart tirsdag 19.mars 2019. kl 9:30 – 11:00, pris kr 1800. Påmelding: Scilla@hokholt.no

Dette kursene passer for deg som har erfaring med yoga, men også for nykommere, samt unge og gamle, kvinner og menn og gir en flott introduksjon til yogaens fantastiske verden. Kundalini yoga ansees som den raskeste måten å etablere et balansert forhold mellom kropp, sinn og sjel. I yogaøvelsene aktiveres en fri flyt av energi fra nederst i ryggraden og helt opp til toppen av hode.

Tid: Tirsdag 19.mars 2019 kl 09.30 – 11.00 (90 minutter).
Fri uke 16 og 17 (påske og uken etter). Kurset avsluttes tirsdag 21. mars 2019. Dersom du mister en time eller flere, er du velkommen til å ta igjen på et av de andre kursene ved senteret. Du velger selv 🙂

Sted: Lotussenteret, Stavernsveien 232, 3267 Larvik
Senteret har en fantastisk beliggenhet i vakker natur på golfbanen. Salen er stor og luftig og i loungen kan du sitte før og etter timen og nyte en kopp Yogi tea. Det er toaletter og skifterom til disposisjon. Gratis stor parkeringsplass.

Instruktør: Scilla T. Hokholt

Pris = kr 1800/ kurs – inkl. Deilig yogi tea.
Bindende påmelding til; scilla@hokholt.no

Studenter, uføre og pensjonister 10%, vennligst oppgi dette ved påmelding.
Ved påmelding på flere kurs gis det 10% på samtlige kurs.
Ved avmelding inntil 2 uker før, faktureres 20% av kursavgiften.
Ved avmelding mellom kortere enn 2 uker før og frem til kursstart, faktureres 50 % av kursavgiften. Ved avmelding etter kursstart faktureres hele kursavgiften.

Kursets innhold:
Alle timene inneholder oppvarmings øvelser, en serie dynamiske yogaøvelser, avspenning og meditasjon. Det legges spesielt vekt på veiledning av nybegynnere og klassene er relativt små.
Denne sesongen fokuserer Scilla på kroppen og de indre organers helbred.
Alle timene avsluttes med lang avspenning til hennes vakre Gong spill.

Matter og pledd kan lånes i studioet, men av hensyn til hygiene anbefales det å ta med egen matte samt sokker og genser/sjal for avspenning og meditasjon.

Kort om instruktøren:
Utdannet Kundalini lærer (KRI Level 1) på Bali, samt utdannet i Gong Level 1, Gong Master Class 1-4 og Gongterapi for yogalærere. Hun har i tillegg 10 års allsidig yoga erfaring.

Hva er Kundalini yoga?
Kundalini yoga er den mest fullstendige og dynamiske form for yoga som også blir kalt ”Yoga for bevissthet”. Typisk for Kundalini yoga er de dynamiske yogasettene i kombinasjon med pust og meditasjon. Denne urgamle vitenskapen gir deg en komplett oversikt over yogiske tips, levevis og oppskrifter for å holde en sunn og bevisst livsstil. Gjennom å praktisere Kundalini yoga blir du bevisst din kropp, dine tankemønstre, følelser, du lærer å kjenne grensene dine og kan dermed nå ditt beste, fremtidige potensiale