Hatha yoga videregående – 8 ukers kurs i Stavern/ Larvik.

Hatha yoga videregående er kurset for deg som allerede har erfaring med yoga fra før og ønsker å fordype din praksis.

– Kurs med oppstart onsdag 20. mars 2019 kl 1745 – 1900
– Kurset går over 8 uker – Fri uke 16 og 18!
– Pris: 1.600,-

Dette kurset består av klassisk Hatha Yoga hvor noen av både, timene og asanas blir modifisert slik at du får tøyd ut enda dypere muskulatur, bindevev, ledd og leddbånd. Vi har fokus på trygg utførelse av stillingene, korrekt justering og du får individuell veiledning underveis.

Hatha Yoga er en klassisk yogaform og en av hovedgrenene innenfor yoga som er tilgjengelig for alle. Mange av de nyere yogaformene har tatt utgangspunkt i Hatha yoga og sine viktigste elementer er stillingene samt avspenning, pusteøvelser, dypdeavspenning og enkel meditasjoner som fører til en harmonisering av kropp, sinn og sjel samt et liv i balanse.

Det er matter og annet utstyr til utlån, men vi anbefaler egen matte av hygieniske årsaker.

Sted: Lotussenteret, Stavernsveien 232, 3267 Larvik.

Lotussenteret har en fantastisk beliggenhet. Salen er stor og i loungen kan du sitte før og etter timen. Fra kjøkkenet kan du hente te eller vann.  Det er toaletter og skifterom til disposisjon.

Betingelser:

Bindende påmelding til kurs gjøres før kursstart ved å sende en epost til: yoga-mira-bai@hotmail.com

Vi tilbyr 10 % rabatt til studenter, uføre og pensjonister – det samme gjelder om du ønsker å delta på flere kurs på Lotussenteret.
Ved påmelding på flere kurs gis det 10% på samtlige kurs.
Ved avmelding inntil 2 uker før, faktureres 20% av kursavgiften.
Ved avmelding mellom kortere enn 2 uker før og frem til kursstart, faktureres 50 % av kursavgiften. Ved avmelding etter kursstart faktureres hele kursavgiften.

P.S. Kurset er fulltegnet, men mulighet for venteliste og det er ledige plasser på Yoga videregående tirsdager kl 1915-2030 med instruktør Camilla Grimsæth.

Ta gjerne kontakt for ytterlige informasjon

Yoga Instruktør – Alexandra Paul
Tlf.: 938 11 420