Yin yoga kurs i Stavern/ Larvik.

Yin yoga kurs – 8 uker på Lotussenteret i Larvik.

Alle kan praktisere Yin Yoga uavhengig av ingen eller tidligere erfaring. Dette er et kurs for deg som ønsker en rolig yoga time med lange gode strekk og fokus på pust, tilstedeværelse, smidighet og bevegelighet.

– Kurs med oppstart 21. mars 2019 kl 1730 – 1845
– Kurset går over 8 uker – Fri i uke 16 og 17.
– Pris: kr. 1.600,-

Yin Yoga med sin rolige og likevel krevende form, adresserer kroppens bindevev som er av stor viktighet for bevegelighet og holdning. Bindevevet holdes fleksibelt og sterkt ved å strekkes jevnt over lengre tid. Oppmerksomhet på pusten og tilstedværelse er en elementær del av praksisen. Alle stillingene gjøres enten liggende eller sittende. Yin yoga løser opp stivhet og spenninger og gir deg en fantastisk følelse av ro i kropp og sinn.

Kombinasjonen av «terapi klangskåler» og selve yogastillingen gir deg en helheltig og klangfull opplevelse. Alt flyter!

Det er matter og annet utstyr til utlån, vi anbefaler egen matte av hygieniske årsaker.

Sted: Lotussenteret, Stavernsveien 232, 3267 Larvik. Lotussenteret har en fantastisk beliggenhet. I loungen kan du sitte før og etter timen. Fra kjøkkenet kan du hente te eller vann. Det er toaletter og skifterom til disposisjon.

Bindende påmelding til kurs gjøres før kursstart ved å sende en epost til:
yoga-mira-bai@hotmail.com

10 % rabatt til studenter, uføre og pensjonister – det samme gjelder om du ønsker å delta på flere kurs på Lotussenteret.

Ved avmelding belastes 20% av kursavgiften
Ved avmelding fra og med fjorten dager før kursstart belastes med 50% av kursavgiften – etter kursstart faktureres hele kursavgiften.

Ta gjerne kontakt for ytterlige informasjon

Yoga Instruktør – Alexandra Paul
Tlf.: 938 11 420