Mediyoga kurs – 8 uker i Stavern/ Larvik.

Dette er yoga kurset for deg som
– er utbrent
– er sliten og føler deg stresset
– har ME
– har møtt veggen eller er på vei dit
– ønsker å lære verktøy for å håndtere stress
– har angst
– er i en vanskelig situasjon i livet

På kurset Mediyoga lærer du verktøy som hjelper nervesystemet til å komme i balanse igjen. Er du sliten og utmattet så deltar du det du orker. Du jobber med pust og fysiske øvelser som er rolige og enkle. Hver time inneholder også avspenning og meditasjon.

Teoridelen handler om stress og hva som egentlig skjer med oss i en stressituasjon, hvordan ernæring påvirker oss, tankens makt og hjernes funksjon.

Du får tilgang til APP MediYoga Play i 4 måneder, dette til en verdi av kr 356,-. I MediYoga play finner du masse øvelser, avspenninger og meditasjoner som støtter din hjemmetrening underveis og etter at kurset er ferdig.

Dato : oppstart fredag 29.mars
Tid : kl 10:00 – 11:30
Kursavgift : 2090 kr – 8 ganger (dette inkluderer tilgang til APP, verdi kr 356,-)
Pensjonister, uføre og studenter får 10 % rabatt. Det samme gjelder om du ønsker å delta på flere kurs ved Lotussenteret.

Kurssted : Lotussenteret, Stavernsveien 232, 3267 Larvik.

Lotussenteret holder til i Stavern/ Larvik ( rett ved golf banen) Du kan sitte i loungen og ta en kopp te enten før eller etter timen. Det er matter og pledd som kan lånes i studioet, men av hensyn til hygiene anbefales det å ta med egen matte og pledd.

Påmelding: bindende påmelding til anna@mediyoga.com

Betingelser:
10% rabatt til studenter, uføre og pensjonister. Dersom du ønsker å delta på flere kurs ved Lotussenteret får du 10% rabatt på samtlige kurs. Vennligst oppgi dette ved påmelding.

Ved avmelding faktureres 20% av kursavgiften.
Ved avmelding fra og med 14 dager før kursstart faktureres 50% av kursavgiften.
Ved avmelding etter kursstart faktureres hele kursavgiften.

Kursholder:
Anna Bratsberg er mediyoga terapeut med spesialisering i stress og utbrenthet, kundaliniyogalærer og sykepleier. Hun brenner for å spre yoga i helsevesenet og mener at yoga er for alle – også for deg som orker lite.

Du er hjertelig velkommen !